HTML

A JogAr blog

értékTrend - és ami mögötte van www.jogar.hu

Friss topikok

Sztrájk helyett BK

2007.12.12. 12:49 :: Miklóska

Ezzel biztos sok emlőstársamat fogom vérig sérteni, de muszáj ide linkelnem az AGB legfrissebb TV-s nézettségmérését.

No, nincs benne semmi újdonság, csak azért tudjuk, hogy sztrájkolás helyett mit csinál a nép.

Igen, a helyes válasz ott a hátsó zsöllyéből az az öblös hang.

Barátok köztöt néznek.

Az orrfacsaróan intellektuális sorozatot múlt héten 2 217 908, a nemzet testéhez tartozó egyén követte figyelemmel (jó, ez volt a legmagasabb heti nézettség, na bumm).

Csak azt nem tudom miért jó ez, amikor minden rész arról szól, hogy Berényi Klaudiának megint tönkre kell tennie Miklós cégét.

A megrendítő adat csak azért hihetetlen, mert Lenke néninek valahogy el lehetett hinni még, hogy tényleg milyen snassz is az, amikor megemelik a félliteres zacskós tej árát. Kutyu bácsi hősies akcióját valahogy át lehetett élni, mikor rátámadt az illegális szemétlerakókra. Bőhm bácsi tényleg részeg volt a sakkparti végén.

Tudtuk és vártuk, hogy az éjszaka hazaérkető Vágási Feri hogyan veri kenterbe a menetrendszerűen a kapualjban rátámadó, eltévedt orvlövészt.

És valahogy nincs meg ez az érzésvilág akkor, amikor a deklasszálódott árufeltöltő Laci darabos hanggal konzervdobozokat pakol szupermarketben, miközben Géza lekurvázza édesanyját, Magdi nénit, mert túl száraz túróscsusza.

És a fél ország ezt nézi. Kár.

Szólj hozzá!

Címkék: barátok közt agb

A bejegyzés trackback címe:

https://jogar.blog.hu/api/trackback/id/tr67261522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása