HTML

A JogAr blog

értékTrend - és ami mögötte van www.jogar.hu

Friss topikok

Barátok közt - ami összetart

2009.03.13. 13:18 :: Miklóska

a magyar nemzet határokon átívelő sprirituális újraegyesítésének eszköze: a Barátok közt.

az RTL KLub XXI. század c. riportműsora (vagy nemtommilye) a Horthy-korabeli és a mai irredanta/revizionista kultuszról számolt be a minap. felületesen és a "két világháború között minden hazafi díszmagyart hordott és abban is járt szarni"-szerű kliséket elsütve. utóbbi már tényleg unalmas és nem mellékesen hamis frázispuffogtatás. aki egy hangyányit is jobban megkapirgálta már ezt a témát, tudja, hogy egyrészt ez parasztvakítás. másrészt a legnagyobb, palánkon történő átverés, amikor az 1920-1945 között (a kor embere által valóságosan meg)élt és a '90 után mesterségesen, tetszhalott állapotból defibrillátorral újraélesztett revizionista (szub)kultúrát összehasonlítják. de mindegy is, most nem ez a hot topic.

hanem az: milyen gyógyírt is ajánl a műsor záróakkordjában a Trianon okozta fájdalmakra kárpátiáskodó nagymagyarkodás helyett Kolosi Péter csatornája? nem. nem találnánk ki.

 

„…az összetartozás nem feltétlenül azon múlik, ki hány címert tart a lakásában…vannak egyszerűbb dolgok is, amelyek megmutatják: igenis egy nemzethez tartunk. például az állandó esti programok, ami ugyanaz, mint itthon. (a riporter ekkor elnémül. a kamera az erdélyi család csendéletét mutatja, a háttérből az ismert rtl-es szar szappanopera hangjai türemkednek be): innen én most el nem megyek…Alex ez nem vicces, Miki nem érzi jól magát...rövid leszek…”

 

Szólj hozzá!

Címkék: rtl revizionizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://jogar.blog.hu/api/trackback/id/tr30999929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása