HTML

A JogAr blog

értékTrend - és ami mögötte van www.jogar.hu

Friss topikok

Nagy szoci tahók rovatunkban ma: Havas Szofi és Steiner Palkó

2008.03.28. 11:40 :: Miklóska

   Nyúlfarknyi hír a mai sajtóban, hogy a Fővárosi Közgyűlés - egyedülálló módon egyhangúan - arról határozott: a Katynban történt szovjet mészárlás emlékére egy óbudai közteret nevezzenek át Katyni Mártírok parkjává, s álljon ott egy, a lengyel katonák előtt tisztelgő emlékmű is. (Magyar Nemzet, 2008.03.28., 2. oldal)

  A hír része még, hogy a szavazás mégsem volt annyira egyhangú. A teremben ülők egységesen szavaztak ugyan, de nem volt mindenki jelen. A nyájtól elkóborolt bárány szerepét Havas Szófia játszotta el, aki egész egyszerűen úgy nyilvánította ki a történtekkel szembeni nemtetszését, hogy kivonult az ülésteremből a voksolás során.

Horizontálisan tág testalkata ellenére a konyakosmeggy a habostortán pedig Steiner Pál volt, aki - bár megszavazta a határozatot -, egyedüliként ülve maradt, miközben képviselőitársai felállva tapsoltak a lengyel nagykövet magyar nyelvű beszéde után.

Nem feledjük ugye, Havas Szofi volt az, aki az '56-os forradalmat nem tekinti annak, mivelhogy meglátása szerint akkoriban a forradalmárok valójában hobbinyilasok voltak.

Én eddig személy szerint azt hittem, hogy a fedettpályás kamerafejelő-bajnok Veres "Elnézéstbocsánathogyfellöktem" Jánosnál nincs nagyobb tahó szerte e Nyírségben hazában. De, de van.

 

Szólj hozzá!

Címkék: szófia steiner havas pál katyn

A bejegyzés trackback címe:

https://jogar.blog.hu/api/trackback/id/tr22400396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása