HTML

A JogAr blog

értékTrend - és ami mögötte van www.jogar.hu

Friss topikok

elegem van! ruszkik haza!

2009.01.07. 19:15 :: Miklóska

elegem van, hogy fél Európa akkor borul bűzbe, amikor a Kremlben Putyinnak/Medvegyevnek épp fingani van kedve.

elegem van, hogy a hazai jobboldali sajtó egyes, külpolitikailag félimbecil tagjai (értsd: Magyar Nemzet) valami megmagyarázhatatlan oknál fogva a harcos belföldi antikommunizmus mellé annál is vaskosabb külügyi mantra gyanánt "stratégiai partnerséget" hirdetnek Oroszországgal.

elegem van abból, hogy a töketlen Európa képtelen összehozni egy nyomorult gázvezetéket, ami legalább minimális szinten enyhítené az orosz gáztól való függőségünket.

és igen, elegem van abból, hogy Magyarország keleti határától nem is olyan messze egy Brezsnyev-féle ZIL-limuzin helyett Mercedes S 600-al közlekedő, beluga-kaviárt két pofára zabáló, de a Győzelem-napját mind a mai napig díszes szovjetzászlós Vörös téri felvonulással ünneplő muszka elit van kialakulóban.

akik dicsőséges, bolsevik tudatában vannak annak, hogy akár nyíltan szilovik-kormányt is hirdethetnének Moszkvában, lerohanhatnák nem hogy Grúziát, de Burkina Fasót is, és önhatalmúlag eltörölhetnék Európa keleti felén a Karácsonyt - akkor se szólna senki semmit.

szóval egy kedves ismerősöm szlogenjét plagizálva:

pay off the gas crisis. set your local russian federation-embassy on fire.

(utóbbi mondat csak kreatív művészi szellemi terméke. bármiféle hasonlóság felfedezése a kitétel és a valóság között csupán a képzelet szüleménye)

ps.: aki utálja a Gazpromot, az írja is be kommentként.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogar.blog.hu/api/trackback/id/tr33864061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása