HTML

A JogAr blog

értékTrend - és ami mögötte van www.jogar.hu

Friss topikok

És az idén nincs Karácsony se

2007.12.10. 02:32 :: Miklóska

"És az idén nincs Karácsony se" - mondta löttyös indulatában anno Notthingham hercege a Kevin Costneres harcolok-és-hágok értékduál köré felépített filmremekben. Grincs el akarta lopni a Karácsonyt. Nem beszélve Dickensz Károly (igen, ő is magyar volt) antihőséről, Ebenezer Scrooge-ról, aki lefitymálta, s ellenszenvvel viseltetett a pirosbetűs ünnep iránt.
Nos, most Balsai István is belépett a Nagy Karácsonyútálók Társaságába.

A következő szókavicsok gördültek le a képviselő úr szája széléről:
"Ezek választási ügyek. Itt nincs szombat, itt nincs vasárnap, itt nincs advent, itt nincs Karácsony. Azért vannak ilyen határidők, mert a választási ügyeket haladéktalanul, soron kívül el kell bírálni."

Nem egy nagy cucc, persze, elengedi az ember a füle mellett az ilyet, végülis - aláírom - tényleg úgy meg tudja dobni az ember vérnyomását ez a Rytkó Emília, mint száz neszkáfé extra strong 2in1.
De ilyet azért nem kéne.
Lehet, hogy ez politikailag inkorrekt, de Karácsony igenis van.
Minden esetben.

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony balsai rytkó

A bejegyzés trackback címe:

https://jogar.blog.hu/api/trackback/id/tr86258655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása