HTML

A JogAr blog

értékTrend - és ami mögötte van www.jogar.hu

Friss topikok

Budapest, mínuszötfok

2007.12.29. 15:16 :: Miklóska

 

Mivel egész szép, pezsgő vita alakult ki az oldalon alább a fővárosi csövesüggyel kapcsolatban, gondoltam nem árt még párat rúgni az Isztriai Gondolkodóba.

A Budapest Analysis egy nemrégiben publikált elemzése szerint ugyanis székesfővárosunk közgyűlése 300 millió (azaz háromszázmillió) aranyforinttal lékelte meg a hajléktalan-gondozásra fordítható keretösszeget.

Nem tisztem bürgermeister Rogán virtuális fogadatlanprókátora lenni, de akkor ki is a nagyobb népnyúzó?

Hát persze, hogy nem a Demszkáj, aki hitvesével melegételt oszt a rászorulóknak. Főleg úgy, hogy kb. 1 órát késett az ünnepi ingyenfalatozásról, és addig nem lehetett elkezdeni azt. A Kedves Vezetőt természetesen nagy szeretettel fogadták a hidegben amúgy is szívesen tartózkodó hajléktalanok.
(Demszky amúgy nem szeret késni, ezt tudtára is adta az V. Francia Köztársaság elnökének, aki volt akkora tahó, hogy 20 perccel korábban érkezett a megbeszélt randevouz-ra.)

Achtung, achtung: még a BKV is nekimegy annak, akinek kosz van a körme alatt. Az éccakai buszokon a hivatásos izomtibik ezentúl lerugdossák a hajléktalanokat.

Szólj hozzá!

Címkék: bkv demszky hajléktalan

A bejegyzés trackback címe:

https://jogar.blog.hu/api/trackback/id/tr33278230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása